Beoordelingen van 't Hooike Raamsdonksveer

Recente recensies van 't Hooike Raamsdonksveer

4 sterren na 55 reviews

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel korte stukken. Friet is aan de harde kant.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kon pas laat geleverd worden, helaas kwam de bestelling ook een half uur later dan de afgesproken tijd. De frietjes waren koud en slap, en er zaten ook nog rauwe frietjes tussen. De helf van het gezin is ziek geweest na de friet. Ook de hapjes waren slap gebakken, de panneerlaag was zacht. De bezorger was wel vriendelijk....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Krijg er wel eens buikpijn van. Maat wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 minuten later dan aangegeven afgeleverd. Was helaas smakeloze en slappe friet. Ze kunnen nog wat leren van Friet Raamsonksveer!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was oké maar de organisatie rondom COVID heel slecht. Precies op afgesproken tijd aanwezig om internet bestelling af te halen maar er zaten al best veel klanten te wachten. Na 15 min gevraagd waar mijn bestelling bleef en toen zag ik dat ik pas aan de bestellingen werd toegevoegd. Er werden ook bestellingen aangenomen aan de balie die uiteindelijk nog sneller vertrokken dan ik. Na 40 min uiteindelijk met bestelling vertrokken. Op mijn vraag waarom het zo lang duurde gaven ze aan dat het heel druk was, op mijn vraag waarom ze dat tijdvak dan op internet beschikbaar gaven was de reactie dat ze dat inmiddels hadden aangepast. Kortom van de organisatie klopte niks en ik was dus op een plaats 40 min binnen waar 30 sec meer dan genoeg was geweest. Wel heb ik drinken aangeboden gekregen en excuses ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en netjes! Maar de bestelling was niet helemaal compleet. Bal gehakt was niet uit jus en zat ook geen saté saus bij. En milkshake smaakte naar vanille in plaats van aardbei.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bezorging maar 3 sterren mat ze een deel van de bestelling vergeten waren en moesten nabezorgen. Anders waren het 2 x 5 sterren geweest.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en vriendelijke service en lekker eten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. 2 x maal bakje mosterd besteld niet ontvangen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd we hebben alleen nou 3 keer gehad dat ik een frikandel speciaal met ketchup bestel en dan doen ze er toch curry op. Nou lossen ze het netjes op met een na levering en een lekkere beker softijs. Verder top.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit met dito levering!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel geleverd

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed kompleet en lekker, snel geleverd.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere frietjes, genoeg keuze voor vegetariërs en fijn dat er bezorgd kan worden. Eten werd bezorgd op het afgesproken tijdstip door een dame met mondkapje. Alles was compleet en nog lekker warm. Voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit met een vriendelijke service!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, precies op tijd. Bedankt voor de top service!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer lekker

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de friet slap en klef. Deze zat helemaal aan elkaar geplakt. De stroganoffsaus was zo dun als water. Helaas was dit niet de kwaliteit die we van t Hooike gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Zeker een aanrader

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel goed en op de juiste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verloop vanaf bestelling tot bezorging.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer besteld via de website. Bestelling staat keurig op de afgesproken tijd gereed. Meer dan voldoende , en het smaakte echt perfect !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en alles was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. Volgens afgesproken tijdstip bezorgd. Eten was warm en goed.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd! Vooral de speklap en het koteletje waren erg smakelijk. Goed vlees, niet te dun. Goede verbetering! Vroeger hadden we soms dunne speklapjes maar deze was geweldig! Ook lekker hamburger die niet vol vet zit! Lekker gegeten :)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet normaal meer, dat je een bestelling van minimaal 20 euro moet doen.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snacks klopten weer niet: 1 kaassoufle te weinig, 1 kipnugget teveel en 2 verschillende hamburgers met/zonder ei, geen idee waarom, want we hadden 2 cheeseburgers besteld?

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en de juiste tijd klaar

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet en snacks besteld mooi op tijd klaar en smaakte lekker en de site is gemakkelijk en ruim in keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, warm en weer lekker!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is uitstekend. Het bestellen gaat altijd uitstekend. Alleen deze bestelling was wat minder. Heb om 17:00 uur mijn bestelling geplaatst en aangegeven, dat ik hem om 18:00 uur zou halen. Ik ging om 18:25 pas weg. Het was erg druk en daar heb ik begrip voor. Ben alleen nieuwsgierig waarom ik dan toch nog zolang op mijn bestelling moest wachten. Waar gaat het dan mis??? Verder ben ik zeer tevreden over alles. Ga zo door

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Verpakking zat helemaal onder de vet.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima spullen en het vergeten artikel werd snel nageleverd

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten alleen jammer.ik had saté saus bestelt maar deze zat er niet bij.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sate was heerlijk. prima porties

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes, we hebben ervan genoten.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Maar als ik erbij zet geen tomaat zal dat met een reden zijn. Vervolgens door heel me eten tomaat gevonden.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Cotelet was niet zo lekker, was meer kraakbeen met paneermeel dan vlees.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreemd dat je €0,25 administratie kosten extra moet betalen. Bij collega ‘ s van jullie betaal je deze flauwekul niet extra.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreemd als je on line besteld dat je dan €0,25 extra moet betalen . Bij collega’s hoeft dit niet , die zijn tevreden met hun klanten als ze daar hun bestelling plaatsen.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Blijkbaar was er een probleempje met de printer waardoor de bestelling niet duidelijk was doorgekomen. Ik ben direct gebeld om de bestelling te verifiëren en kreeg te horen dat ik mijn bestelling nog eerder kon komen ophalen dan het afgesproken tijdstip. Top !!!